SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES TEMPORADA

Dansa i comèdia dramàtica obren la cartellera de Lleida

‘The Touching Community’, divendres al Teatre de l’Escorxador || I dissabte, l’obra ‘L’electe’, amb Roger Coma i Abel Folk

‘L’electe’, amb Abel Folk i Roger Coma, dissabte a l’Escorxador.

‘L’electe’, amb Abel Folk i Roger Coma, dissabte a l’Escorxador.DAVID RUANO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després del parèntesi de la programació teatral nadalenca, la temporada escènica a Lleida d’aquest primer semestre del 2018 arrancarà el cap de setmana amb dos propostes de dansa i comèdia dramàtica al Teatre de l’Escorxador. El públic podrà veure divendres (21.00 h, 16 €/12 €/8 €)The Touching Community, un espectacle de dansa que investiga i reflexiona a través del ball sobre l’impacte de la sida en el món dels ballarins. El muntatge, coprogramat pel Centre d’Art La Panera, va ser nominat el 2016 al millor projecte artístic en els premis de l’Associació Catalana de Crítics d’Art. L’obra reflecteix el contrast entre la necessitat de contacte dels ballarins i el seu desig d’immunitat davant la malaltia de la sida. Dissabte (20.30 h, 20 €/ 16 €/ 10 €) arribarà la comèdia dramàtica L’electe, original de Ramon Madaula i interpretada per Roger Coma i Abel Folk. Nominada en els Premis Butaca 2017, l’obra fusiona els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques. Per la seua part, la Llotja apujarà el teló diumenge (19.00 h, 24 €/20 €/12 €) amb La edad de la ira, adaptació teatral de la novel·la finalista del premi Nadal 2010, de Nando López, un retrat sobre la recerca d’identitat dels adolescents.

Sergio Dalma esgota entrades a la Llotja i tornarà al novembre Com ha ocorregut en les seues últimes visites a Lleida, Sergio Dalma ha tornat a esgotar les entrades disponibles mesos abans del seu concert, previst per al proper 9 de març a la Llotja. El teatre lleidatà va informar ahir que el cantant ha programat un segon recital a la capital del Segrià per presentar les cançons del seu nou àlbum, Vía Dalma III, encara que els fans de l’artista hauran d’esperar fins al 16 de novembre. De fet, avui mateix ja es posaran a la venda les entrades anticipades per a aquest nova data, amb preus de 27 a 67 euros, a la pàgina web, la taquilla del teatre i l’Oficina de Turisme de Lleida.Vía Dalma III és la tercera entrega de versions de clàssics italians que l’artista de Sabadell amb arrels lleidatanes va iniciar el 2010.

tracking