SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES NOVETAT

Teatre familiar amb La Baldufa

|

Un moment de l’espectacle, que situa l’acció a la cel·la d’una presó.

Un moment de l’espectacle, que situa l’acció a la cel·la d’una presó.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia lleidatana La Baldufa va reunir ahir petits i grans al teatre de l’Escorxador amb l’estrena de Mon pare és un ogre, un espectacle per a adults (encara que apte per a majors de deu anys) que reflexiona sobre qüestions tan profundes com la bondat dels dolents, el càstig, la culpa, la solidaritat, la justícia i el bé i el mal. L’obra, que s’ha estat gestant durant més d’un any i està coproduïda pel Festival Grec de Barcelona, situa l’acció a la cel·la d’una presó, en la qual un home al qual tots anomenen l’Ogre viu l’enyorança de no tenir el seu fill a prop.

Els actors de La Baldufa, que avui a les 18.00 hores tornen a pujar als escenaris de l’Escorxador, ja van actuar dijous passat i divendres davant de més de 1.000 nens de cinquè i sisè de Primària, que dins del cicle municipal de teatre escolar Educació a l’abast van disfrutar

en primícia d’aquest espectacle. Els interns i familiars del Centre Penitenciari Ponent també van poder assistir a Mon pare és un ogre durant els assajos de preparació.

E

l CaixaForum Lleida va acollir el concert familiar Vents! Véns?, amb el qual vuit solistes d’instruments de vent de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae van oferir un viatge sensorial a través dels clàssics de Mozart, Beethoven i Hummel, entre altres compositors.

Un moment de l’espectacle, que situa l’acció a la cel·la d’una presó.

Un moment de l’espectacle, que situa l’acció a la cel·la d’una presó.AMADO FORROLLA

tracking