SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Serrat anuncia nova gira amb el disc 'Mediterráneo' com a eix

L’encetarà a l’abril a Roquetas i finalitzarà a Barcelona

Joan Manuel Serrat, en una foto d’arxiu d’una actuació.

Joan Manuel Serrat, en una foto d’arxiu d’una actuació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantautor Joan Manuel Serrat va anunciar ahir una gira espanyola el 2018 amb l’espectacle Mediterráneo da Capo, basat en un vell proverbi català que resumeix l’epopeia d’Ulisses, L’Odissea, en set paraules: Roda el món i torna al Born.“Això equival a dir que és bo recórrer camins, creuar fronteres, conèixer altres mons i finalment tornar a casa amb l’après en la travessia d’anada i tornada, com les ones”, va explicar la promotora The Project. D’aquí el títol de l’espectacle –en què da capo és un terme italià que significa tornar al principi–, amb el qual ha decidit desplegar veles per navegar de nou amb el seu disc Mediterráneo (1971) com l’eix al voltant del qual gira aquest concert amb què el cantautor català es fa a la mar.

En el viatge repassarà les deu cançons d’aquell LP en el qual joies com Lucía, Esas pequeñas cosas, Pueblo blanco, Barquito de papel i el mític Mediterráneo navegaran juntament amb el seu amplíssim repertori i alguna sorpresa de nou encuny. “D’aquesta pàtria líquida que uneix, més que separa, continents, tradicions, creences, colors de pell i fins i tot homes i dones que naden a les seues platges, naveguen als seus iots i naufraguen a les seues pasteres”, va concloure la promotora.

La gira té previst començar a Roquetas de Mar el 22 d’abril, passar per Sant Sebastià, París, Logronyo, Sevilla, Saragossa, Madrid, Corunya, Marbella, Jerez de la Frontera i Granada i acabar a Barcelona.

tracking