SEGRE

MÚSICA NOVETATS

El disc triangular d’El Petit de Cal Eril, a la venda demà

Joan Pons, a la gravació de ‘Punts de vista’ a Guissona.

Joan Pons, a la gravació de ‘Punts de vista’ a Guissona.TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Petit de Cal Eril va acabar l’any amb la gira La força. I de força no en falta a la banda liderada pel músic de Guissona Joan Pons, perquè demà ja surt a la venda el seu nou disc triangular. El títol d’aquest nou treball no s’escriu amb lletres, sinó amb aquesta figura geomètrica. De fet, aquest disc és, en realitat, una trilogia d’EP, formats cadascun per tres cançons que, al seu torn, es van gravar en tres espais molt diferents: en una casa de palla a Sant Feliu de Pallerols, al quarter general del grup, el Teatre Cal Eril de Guissona, i als estudis Figure 8 de Brooklyn (Nova York).

Aquest nou treball, que arriba amb tres videoclips, podrà escoltar-se al Cafè del Teatre de Lleida el pròxim dia 17 de març, segons la discogràfica del cantautor de la Segarra, Bankrobber. També s’ha posat a la venda una caixa d’edició limitada amb tres vinils de 7”.

El Petit de Cal Eril són Joan Pons (veu i guitarra), Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Jordi Matas (bateria). Per la seua banda, l’alma mater del grup, Joan Pons, serà el convidat d’avui del programa Punts de vista de TVE, que presenta Montse Elías, i que es va desplaçar recentment a Guissona per gravar l’entrevista a l’històric teatre de la casa familiar del músic, convertida en un espai de referència de la música i de l’escena.

tracking