SEGRE

MÚSICA PRODUCCIONS

VÍDEO. La Fura dels Baus grava a la Segarra

A l’estudi Espai Sonor, obert pel tècnic David Casamitjana a Montoliu fa gairebé deu anys || Per al disc de l’espectacle ‘Free Bach 212’, estrenat el 2016

Gravació de l’espectacle musical de La Fura dels Baus, dimecres passat a Montoliu de Segarra.

Gravació de l’espectacle musical de La Fura dels Baus, dimecres passat a Montoliu de Segarra.ALBERT MORALES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de dilluns passat, l’estudi musical Espai Sonor Montoliu, del tècnic David Casamitjana, acull l’enregistrament del nou producte discogràfic de La Fura dels Baus. Es tracta dels temes de l’espectacle furer Free Bach 212, una interpretació lliure i oberta de la cantata camperola de Johann Sebastian Bach que la companyia catalana va estrenar oficialment el 2016, fent una gira des d’aleshores per diferents escenaris i amb previsió de noves cites pròximament a França i Mèxic.

2018_02_02_la fura dels baus segarra tv from InfoLLEIDA on Vimeo.

Aquest espectacle és un concert musical revestit amb l’estètica tan característica de La Fura dels Baus, en la línia d’experimentació i fusió de gèneres habitual en les quatre dècades de trajectòria de la companyia. Free Bach 212 és protagonitzat pel quartet musical barroc Divina Mysteria; dos cantants: el baríton Joan García Gomà i la mezzosoprano Eulàlia Fantova; i la cantaora Mariola Membrives. La Fura dels Baus ha elegit per a l’enregistrament discogràfic l’Espai Sonor Montoliu, que el tècnic David Casamitjana, amb una àmplia experiència en el terreny de la sonorització i en les produccions discogràfiques, va obrir fa gairebé una dècada d’anys en aquest petit poble de la Segarra, que tot just compta amb mig centenar d’habitants. Per a la companyia teatral catalana i els músics d’aquest espectacle, aquest estudi representa un “cop d’aire fresc”. Tot l’enregistrament –que està previst que finalitzi avui– es fa en directe en una primera pista per transmetre la força de la cantata furera. El resultat s’editarà pròximament en format de CD o de vinil a través del segell Audiovisuals de Sarrià.  

Més detalls d'aquesta notícia a
 

 
tracking