SEGRE

MÚSICA GRUPS

Videoclip d'EnZel amb petons solidaris

Els beneficis de les descàrregues del vídeo de la cançó ‘La del milió de petons’ es destinaran a Afanoc || La Llotja acull l’enregistrament amb mig centenar de persones

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup lleidatà EnZel, amb integrants del Segrià i les Garrigues, va gravar ahir al migdia a la Llotja de Lleida part del tercer videoclip, La del milió de petons, que s’inclou al seu disc de debut Capità Ibuprofèn. El muntatge té com a reclam i escena final un petó multitudinari i, per aquesta raó, el grup va convocar la ciutadania perquè hi participés.

Els interessats només havien de presentar-se ahir a les 13.30 hores a la Llotja amb l’objectiu de divertir-se. Així, per exemple, van comptar amb integrants de Dancescape, amb intervenció directa en el videoclip, i la coordinació de l’entitat Som Lleida. En total, mig centenar de persones.

El videoclip també té finalitats solidàries ja que el grup, a través de les causes solidàries empreses per Postureig de Lleida, ha decidit cedir els beneficis obtinguts pels drets de reproducció a les xarxes socials a una causa benèfica, en aquest cas en benefici d’Afanoc Lleida (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). La formació també va informar que, una vegada editat, treballen en l’organització d’una festa solidària que tindrà lloc el diumenge 25 de febrer a la sala Manolita de Lleida i que inclourà la preestrena i actuacions en directe.

EnZel ha gravat dos videoclips més, els de les cançons La de la xocolata i La del verí. El grup es va constituir l’any 2015 amb els guitarristes Ramon Figueras, Toni Cambrodí i Germán Rey –la veu cantant–, a més de Xavi Jové al baix i Josep Pagés a la bateria. El disc Capità Ibuprofèn va sortir a la venda el 2017.

Nominats en dos categories dels premis Enderrock

El grup lleidatà es troba actualment a la segona ronda de votacions populars dels premis Enderrock, que finalitzaran el pròxim dia 11 de febrer. Els EnZel estan nominats en dos categories: la de millor artista revelació i la de millor videoclip del 2017. Els premis Enderrock es van crear l’any 1994. En un principi es tractava d’una votació popular i, a partir del 1996, també s’hi va incorporar una categoria basada en l’opinió de la crítica.

Imatge dels integrants del grup lleidatà.

Imatge dels integrants del grup lleidatà.LLEONARD DELSHAMS

Imatge dels integrants del grup lleidatà.

Imatge dels integrants del grup lleidatà.LLEONARD DELSHAMS

tracking