SEGRE

CARTELLERA

La nova faula de Guillermo del Toro i 'Black Panther', als cinemes

També són novetat 'The Party', 'Deber cumplido’, 'Celestial Camel' i 'Boonie Bears y el gran secreto'

La nova faula de Guillermo del Toro i 'Black Panther', als cinemes

La nova faula de Guillermo del Toro i 'Black Panther', als cinemes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinemes s’ompliran aquest cap de setmana de la màgia i emoció de "La forma del agua", amb la que Guillermo del Toro es postula com a favorit per als Òscar. Se les veurà amb "Black Panther", el nou de la factoria Marvel, o la britànica "The Party", una sàtira política contemporània.

"LA FORMA DEL AGUA", LA FANTASIA ROMÀNTICA DE GUILLERMO DEL TORO

Un conte de fades en temps de Guerra Freda amb ecos de racisme i sexisme que ressonen a l’era Trump, "La forma del agua" és la nova fantasia romàntica del mexicà Guillermo del Toro, la història d’amor entre una dona muda (Sally Hawkins) i una criatura marina tan atractiva com monstruosa.

La pel·lícula es va alçar amb el Lleó d’Or al passat Festival de Venècia, dos Globus d’Or fa un mes (millor director i banda sonora) i és una de les favorites per als pròxims Oscar, amb 13 nominacions que inclouen millor pel·lícula i millor director.

"BLACK PANTHER", SUPERHEROIS I DIVERSITAT AMB EL SEGELL MARVEL

Dirigida per Ryan Coogler, la nova pel·lícula de superherois de la factoria Marvel és un cant a la diversitat que aposta pel talent afroamericà davant i darrere de les càmeres i que atorga a les dones papers més complets de l’habitual.

"Black Panther" explica la història de T’Challa (Chadwick Boseman) qui després dels esdeveniments de "Capità Amèrica: Civil War", torna a casa, a la nació de Wakanda, aïllada i molt avançada tecnològicament, per ser proclamat Rei. El repartiment compta també amb Lupita Nyong'o, Michael B .Jordan, Danai Gurira o Martin Freeman.

"THE PARTY", LA TRAGICÒMICA FESTA DE LA DEMOCRÀCIA

Un potent repartiment encapçalat per Kristin Scott Thomas, Patricia Clarkson, Timothy Spall i Bruno Ganz brilla en aquesta breu (71 minuts) i precisa tragèdia embolicada en comèdia en la qual la directora britànica Sally Potter retrata l’enfonsament de l’esquerra a Europa.

Ho fa en un format gairebé teatral i en temps real, a través d’una reunió d’amics que celebren en una casa el recent nomenament de Janet (Scott Thomas) com a ministra de sanitat, quan una sèrie de secrets comencen a sortir a la superfície i desencadenen la violència.

"DEBER CUMPLIDO", LA TORNADA A CASA D’UN VETERÀ DE GUERRA

Nominat a l’Oscar al millor guió per "El franctirador", Jason Hall debuta com a director amb una altra pel·lícula sobre el complicat procés de tornada a casa d’un veterà de guerra, protagonitzada per Miles Teller, l’aprenent de bateria de "Whiplash".

"Deber cumplido" es basa a la novel·la escrita pel periodista David Finkel, basada en fets reals. Adam Schumann és un militar que torna a casa després de combatre a l’Iraq, i ha d’enfrontar-se a l’estrès posttraumàtic i als obstacles imposats per la societat.

"CELESTIAL CAMEL", UN VIATGE INICIÀTIC PER L’ESTEPA RUSSA

El cineasta rus Jury Feting presenta un relat d’iniciació en l’edat adulta a través de l’aventura d’un nen de dotze anys per l’estepa russa a la recerca de dos camells que suposen la base de l'economia familiar.

Rodada a les estepes desèrtiques de la regió del sud de Calmúquia, "Celestial Camel ha competit en festivals com la Berlinale, el BFI London Film Festival o Rio de Janeiro.

"BOONIE BEARS Y EL GRAN SECRETO", UN FENOMEN D’ANIMACIÓ XINÈS

"Boonie Bears" és una saga d’animació de gran èxit a la Xina, que consta d’una sèrie de televisió que s’emet des de fa sis anys a Àsia i quatre pel·lícules que han recaptat a la Xina més de 200 milions de dòlars i han estat distribuïdes a més de 20 països.

Els protagonistes de "Boonie Bears i el gran secret", una història sobre l’amistat, són els óssos Briar i Bramble, que se submergeixen en una nova i divertida aventura quan Briar és traslladat del seu hàbitat a un circ ambulant, dirigit per Hugo el Gorila.

tracking