SEGRE

EXPOSICIONS ACTIVITATS

Molt art per dibuixar La Panera

El Centre d’Art inaugura avui un nou programa d’exposicions amb quatre mostres amb el dibuix com a protagonista || Dos són de l’artista basc Juan Pérez Agirregoikoa

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Centre d’Art la Panera serà des d’avui i fins a finals de maig un referent del món del dibuix contemporani en un nou programa d’exposicions amb quatre mostres simultànies basades en aquest art, l’edició i la tipografia. El pintor i dibuixant basc Juan Pérez Agirregoikoa és el protagonista de dos.

38 de juliol-37 d’octubre és la seua primera exposició individual a Catalunya i repassa els seus últims vint anys de trajectòria per llançar una mirada crítica i irònica a la societat contemporània amb al·lusions al capitalisme, la religió o la família. Als dibuixos s’afegeix, en aquesta ocasió, el llenguatge audiovisual amb la producció de dos vídeos. “Treballo molt des de l’humor, però sobre temes durs d’actualitat”, va reconèixer ahir durant la presentació. La seua segona mostra, It’s not you. It’s me, recull una selecció de publicacions i edicions dels últims vint anys.

El nou programa de La Panera també inclou Tinta fresca, que mostra diferents projectes editorials i artístics del fons d’edicions especials del Centre d’Art, amb publicacions i llibres d’artista entorn del dibuix, la il·lustració i el còmic. Finalment, NOA/NAO. 2.0 busca atansar els nens al món de la tipografia a través de formes i colors. Per la seua part, la Saleta de la Panera exposa des d’ahir Vida Activa!, proposta de Jordi Mitjà.

Un moment de la presentació de les exposicions, ahir a La Panera, amb la presència d’artistes, comissaris i autoritats.

Un moment de la presentació de les exposicions, ahir a La Panera, amb la presència d’artistes, comissaris i autoritats.ITMAR FABREGAT

tracking