SEGRE

ESPECTACLES INICIATIVA

Tàrrega obre amb èxit el 30è concurs de teatre amateur

Un instant de l’obra policíaca i d’intriga ‘Carnaval’.

Un instant de l’obra policíaca i d’intriga ‘Carnaval’.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 150 espectadors van assistir dissabte a la nit a la primera funció de les sis programades en la 30a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega, organitzat pel grup de teatre local BAT. Els assistents a la sessió van gaudir de l’obra policíaca i d’intriga Carnaval de Jordi Galceran, interpretada per l’Associació Artística Encert de Sabadell.

El concurs de teatre amateur oferirà una obra cada dissabte fins al proper 24 de març. En aquestes tres dècades, el certamen ha portat als escenaris de la capital de l’Urgell més de 200 obres de companyies de tot Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol. Aquest 2018 les sis obres finalistes van ser escollides entre seixanta. S’ha de destacar que el concurs rep cada any un gran nombre d’inscripcions perquè l’obra que es proclama guanyadora actua en la pròxima edició del festival FiraTàrrega.

L’entrada té un preu de 7 euros i hi ha un abonament de 30 euros. Els joves que tinguin i presentin a les taquilles el Carnet Jove paguen 3 euros i cinc restaurants de la ciutat ofereixen als seus clients ofertes de dos per un. El pressupost del certamen és de 12.000 euros, que financen conjuntament l’ajuntament del municipi, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, els restauradors col·laboradors i els espectadors amb les entrades.

tracking