SEGRE

La Paeria adjudica les obres del nou Museu Morera per 3,7 milions

L'edifici de l'antiga Audiència de Lleida acollirà el nou Museu Morera.

La Paeria adjudica les obres del nou Museu Morera per 3,7 milions d'eurosAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida ha adjudicat aquest dijous les obres del nou Museu Morera a la Rambla de Ferran. Ho ha fet per un import de 3.695.000 euros a l’UTE Benito Arnó, SAU-ACSA, Obras i Infraestructuras Sa-José Antonio Romero Polo SAU, una unió d’empreses que havia obtingut la millor puntuació tècnica (39,5/49) i també ha presentat l’oferta més econòmica, per sota del pressupost d’adjudicació, que era de 4 milions d’euros.

El Museu Morera (futur Museu d’Art de Lleida) s’ubicarà a l’edifici de l’antigua Audiència Provincial, actualment seu de diferents serveis municipals.

Les obres del Museu Morera es realitzaran amb l’aportació municipal, l’aportació de la Generalitat, de la Diputació, els ajuts del fons europeus del Fons Feder i els de l’1,5% aportats pel Ministeri de Foment.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha dit que “el projecte ha estat molt ben rebut, i prova d’ aquest fet són el nombre important d’ofertes que s’han presentat a l’adjudicació. En aquest sentit ha destacat que se sent orgullós que un conjunt de tres empreses reconegudes de Lleida hagin estat les adjudicatàries”.

tracking