SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

Els espectadors pujaran a l'escenari de la Llotja a l'obra 'Pool (No Water)'

De la companyia lleidatana Íntims

Imatge promocional a FiraTàrrega 2017 d’Íntims Produccions i la nova obra ‘Pool (No Water)’.

Imatge promocional a FiraTàrrega 2017 d’Íntims Produccions i la nova obra ‘Pool (No Water)’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Viure una experiència teatral des de sobre mateix de l’escenari. Aquesta és la proposta que plantejarà la Llotja als espectadors durant les tres funcions de Pool (No Water), el nou muntatge teatral de la companyia lleidatana Íntims Produccions, coproduït per FiraTàrrega i que l’estiu passat va formar part del programa de Suport a la Creació impulsat pel certamen teatral de la capital de l’Urgell. La jove companyia de Lleida va posar en escena el mes de març passat aquesta obra durant quinze dies a la Sala Beckett de Barcelona amb una gran acollida de públic. Pool (No Water), codirigit per Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú, és un espectacle “rabiosament contemporani”, que es basa en una experiència pròpia i es presenta en format de performance, fusionant diferents llenguatges artístics. La fragilitat de l’amistat, l’enveja, l’èxit i el significat de l’art en la vida dels creadors són algunes de les qüestions sobre les quals plana Pool (No Water).

Una piscina privada, que serveix per donar títol a l’obra, és el símbol del que avui dia significa l’èxit material i suposa el punt de partida per reflexionar sobre com canvien els valors humans amb el pas del temps.

La jove companyia de Lleida farà 3 funcions (dos dissabte i una diumenge) amb entrades no numerades

La companyia Íntims Produccions va nàixer l’any 2012 amb l’objectiu de reivindicar un teatre alternatiu de proximitat que trenqui les barreres entre l’escena i el públic. Des d’aleshores han estrenat tres espectacles, sempre a FiraTàrrega: El lloc (2013),Wasted (2015) i Pool (No Water) el mes de setembre de l’any passat.

tracking