SEGRE

CULTURA MÚSICA

L'OJC tanca la temporada amb obres de Sibelius i Bizet

Concert de contrast de la música del nord amb la del sud

Un moment del concert d’ahir de l’OJC a l’Auditori de Lleida.

Un moment del concert d’ahir de l’OJC a l’Auditori de Lleida.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), dirigida per Alfons Reverté, va tancar ahir la temporada de concerts a l’Auditori de Lleida a l’Auditori Municipal Enric Granados. Per a la clausura de la temporada es va proposar a l’espectador un concert de contrast entre la música del nord, de l’Europa del fred, i la música del sud, de l’Europa del sol.

Així, sota la batuta d’Alfons Reverté, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell va representar la bellíssima versió de la història d’amor de Pelléas et Mélisande op. 46 del compositor finlandès Jean Sibelius, així com la lluminosa Simfonia núm. 1 en do major del compositor francès Georges Bizet.

Aquesta representació es podrà tornar a escoltar durant el Festival Internacional de Música de Cervera, el pròxim dia 22 de juliol.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), promoguda per la Fundació Julià Carbonell, va nàixer l’any 2002 amb l’impuls de la Diputació de Lleida com una tasca cultural al servei del territori i per facilitar l’accés a la música simfònica i de cambra a tots els ciutadans.

La Paeria de Lleida, conscient de la importància i significació que representa l’Orquestra, es va sumar també posteriorment com a entitat que li dóna suport.

L’OJC és l’orquestra titular de l’Auditori Enric Granados i del Teatre de la Llotja i a més i forma part d’una programació estable a l’Auditori AXA- Illa Diagonal de la ciutat de Barcelona.

tracking