SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

Hotels a punt per al Doctor Music

La promotora del festival de les Valls d’Àneu ja ha reservat 500 places per a operaris || Lliures per a l’esdeveniment del 12, 13 i 14 de juliol del 2019

Imatge d’arxiu d’un dels principals carrers d’Esterri d’Aneu, on es veuen alguns hotels.

Imatge d’arxiu d’un dels principals carrers d’Esterri d’Aneu, on es veuen alguns hotels.MARTA LLUVICH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La promotora Doctor Music va formalitzar aquesta setmana les primeres cinc-centes reserves d’hotel corresponents als abonaments ja venuts per al festival d’Escalarre, que se celebrarà el 12, 13 i 14 de juliol del 2019 a les Valls d’Àneu. Els organitzadors han entregat els primers pagarés a uns deu establiments hotelers compresos a l’àrea d’Esterri d’Àneu, considerada zona 1 per la promotora.

Les places es destinaran als operaris del festival, que les deixaran lliures durant les dates de l’esdeveniment perquè les puguin ocupar bé els assistents bé altres clients dels establiments, segons ells mateixos elegeixin.

El festival generarà 3.000 llocs de treball i el 5,8% total del PIB de la comarca durant el 2019

Les 3.500 reserves es registraran del 27 de juny al 21 de juliol del 2019 en hotels d’Esterri i en localitats més perifèriques, com Guingueta d’Àneu, Espot i València d’Àneu.

Referent a allotjament per a artistes, l’organització pretén reservar places en comarques veïnes com la Val d’Aran i l’Alt Urgell, ja que les d’Esterri no disposen d’hotels de cinc i quatre estrelles amb un volum de prou capacitat.

Alguns responsables dels establiments, entre ells Maria Teresa Saboya de l’Hostal Valls d’Àneu, van explicar que el Doctor Music Festival suposa una gran promoció per al territori i esperen augmentar la facturació anual un 30 per cent el 2019.

L’alcalde d’Esterri, Ramon Villuendas, també es va pronunciar afirmant que l’entrega de pagarés demostra el compromís de l’organització per portar a terme el festival i confia en la promoció de les Valls d’Àneu, així com en el benefici que molts empresaris podran treure de l’esdeveniment.

El Festival Doctor Music respecta la naturalesa i la sobirania alimentària del territori, i per aquesta raó tots els productes i aliments oferts seran de proximitat. La promotora, a l’espera d’avançar més detalls, ha confirmat que ja ha venut 2.000 abonaments sense que encara no s’hagin confirmat noms de bandes o artistes, i es preveu uns 60.000 assistents. Les tres edicions anteriors del festival (1996, 1997 i 1998) van ser un èxit i van comptar amb artistes de la talla de David Bowie, Iggy Pop o Bob Dylan.

tracking