SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Vilanova es rendeix de nou a Bruce

Èxit del segon No Surrender, que aconsegueix reunir 1.083 músics i gravar ‘Badlands’ en homenatge a The Boss || Pilar humà amb un missatge dirigit al cantant perquè els visiti l’any que ve

El camp de futbol de Vilanova de Bellpuig va quedar petit en la segona edició del No Surrender, que va aconseguir un rècord de públic.

El camp de futbol de Vilanova de Bellpuig va quedar petit en la segona edició del No Surrender, que va aconseguir un rècord de públic.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Boss no va aparèixer, però el No Surrender va tornar a ser un gran èxit amb rècord de públic. I és que la segona edició del festival creat l’any passat a Vilanova de Bellpuig per homenatjar Bruce Springsteen ha reunit més de 5.000 persones des de divendres (la qual cosa suposa quadruplicar la població d’aquesta petita localitat) i ahir va viure el seu moment més àlgid quan un total 1.083 de músics vinguts de tot arreu van tocar alhora, al camp de futbol d’aquesta localitat del Pla d’Urgell, la cançó Badlands que, així com es va fer l’any passat, es va gravar en vídeo per difondre’s per la xarxa.

L’organitzador del festival, Josep Maria Pons, propietari d’un restaurant d’aquest petit municipi de 1.200 habitants, es va mostrar sorprès per la “grandesa” que està prenent el festival, tenint en compte que hi participa gent provinent de països com els Estats Units, Itàlia, França, Alemanya, el Regne Unit, Suïssa o Àustria. Enguany, a més de les bateries, les guitarres, les veus i els baixos, s’han sumat també els saxos a gravar la cançó. També la distribució dels músics, de totes les edats, va canviar, ja que es van col·locar agrupats per instruments al voltant d’una torre de control central, des d’on el compositor i músic Antoni Tolmos va dirigir l’espectacle.

“És una gran emoció dirigir un grup tan heterogeni de músics de totes les edats amb formació i nivells diferents”, va assegurar Tolmos. “Hem aconseguit crear un públic fidel i un rècord de músics inscrits de forma natural i espontània. Sabem que la gent ha gaudit i això és la nostra satisfacció més gran”, va afirmar Pons.

Després de l’enregistrament de Badlands, els assistents van interpretar el tema No Surrender, que dóna nom al festival. Va ser en aquell moment quan un pilar humà va desplegar una pancarta on es podia llegir “Bruce, see you next year”.

Durant els dos dies de celebració, el festival ha acollit un total de nou concerts i tampoc no hi ha faltat el vessant solidari, ja que ha tornat a col·laborar amb l’entitat Acudam de persones amb discapacitat intel·lectual dissenyant unes xapes per recaptar fons per als seus programes.

El camp de futbol de Vilanova de Bellpuig va quedar petit per a aquesta segona edició del No Surrender, que va aconseguir un rècord de públic.

El camp de futbol de Vilanova de Bellpuig va quedar petit per a aquesta segona edició del No Surrender, que va aconseguir un rècord de públic.ÒSCAR MIRÓN

El camp de futbol de Vilanova de Bellpuig va quedar petit per a aquesta segona edició del No Surrender, que va aconseguir un rècord de públic.

El camp de futbol de Vilanova de Bellpuig va quedar petit per a aquesta segona edició del No Surrender, que va aconseguir un rècord de públic.ÒSCAR MIRÓN

tracking