SEGRE

FESTIVALS ARTS ESCÈNIQUES

La llibertat d’expressió, al Temporada Alta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Temporada Alta de Girona va avançar ahir alguns nous espectacles de la pròxima edició, entre els quals destaca una versió de la Traviata a càrrec del Théâtre des Bouffes du Nord –espai de referència de Peter Brook–, dirigida per Benjamin Lazar. A mig camí entre l’òpera i el teatre, aquest serà un dels espectacles internacionals destacats de la programació.

La companyia anglesa 1927 repeteix al festival on l’any passat va presentar Golem, i l’edició vinent oferirà l’espectacle que els va fer famosos: The Animals and Children took the Streets, una novel·la gràfica que pren vida gràcies a la màgica interacció entre tres actrius i el joc videogràfic creat per Paul Barritt.

D’altra banda, el certamen ha encarregat a un col·lectiu liderat per Carla Rovira un espectacle sobre la llibertat d’expressió titulat Calla, Hamlet, calla, que pren com a punt de partida l’essència del dubte de Hamlet per obrir un debat sobre els límits de la llibertat en les decisions. El certamen oferirà en total prop d’un centenar de títols de teatre, dansa, circ, música, gènere familiar i altres disciplines, que s’anunciaran, el proper 3 de setembre. Aquestes novetats s’afegeixen a les 17 coproduccions que assumeix el festival, ja anunciades el mes de juny passat.

tracking