SEGRE

POLÍTICA INSTITUCIONS

Guirao i Borràs parlaran sobre l'art de Sixena del MNAC al setembre

Visita de la consellera catalana de Cultura, Laura Borràs, al Museu de Lleida

Visita de la consellera catalana de Cultura, Laura Borràs, al Museu de LleidaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Cultura i Esport, José Guirao, i la consellera de Cultura, Laura Borràs, es van comprometre ahir a avançar en matèria cultural de manera realista i “eficaç”, segons van explicar després d’una trobada al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Va ser després de visitar l’exposició Gala/Dalí quan el ministre es va trobar amb Borràs durant poc més d’un quart d’hora, en un primer contacte informal que van aprofitar per fixar la primera reunió formal per al setembre.

“L’important d’avui era fer visible la voluntat de les dos institucions de normalitat perquè al final per a qui treballem és per a la ciutadania”, va destacar el ministre. La consellera va assegurar que portava preparat un “memorial de greuges” per abordar amb Guirao.

Tots dos van visitar junts les pintures murals de Sixena, encara que no van abordar aquest tema, que deixen per al setembre. Altres qüestions pendents són els papers de Salamanca, l’“abandó pressupostari “ de les institucions culturals catalanes i temes d’arxius i biblioteques, va explicar Borràs.

tracking