SEGRE

TELEVISIó

Arriben les noves sèries dels creadors de 'Mad Men' i 'True Detective'

Els germans Coen també es llancen de ple al món de les sèries amb 'La balada de Buster Scruggs'

Arriben les noves sèries dels creadors de 'Mad Men' i 'True Detective'

Arriben les noves sèries dels creadors de 'Mad Men' i 'True Detective'EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tardor ve carregada de primícies en sèries com el nou del creador de "Mad Men", Matthew Weiner, una antologia titulada "Los Romanoffs", el salt a la televisió d’Emma Stone de la mà de Cary Fukunaga ("True Detective"), "Maniac", o la tornada del tàndem Michel Gondry/Jim Carrey, "Kidding".

Els germans Coen també es llancen de ple al món de les sèries amb "La balada de Buster Scruggs", una antologia a sis parts de relats fronterers del Vell Oest que Netflix presentarà al Festival de Venècia i que estarà disponible per als espectadors previsiblement abans que acabi l’any.

Abans, el 21 de setembre, la plataforma fundada per Reed Hastings estrenarà "Maniac", adaptació d’una sèrie noruega en la qual Emma Stone i Jonah Hill (la qual cosa tornen a coincidir més d’una dècada després de "Supersalidos") interpreten dos pacients d’un centre psiquiàtric que són utilitzats en un misteriós assaig farmacèutic. El to és de comèdia negra.

També tenen data (26 d’octubre) "Les esgarrifoses aventures de Sabrina", preqüela de la sèrie original "Sabrina: Coses de bruixes", que combina terror, ocultisme i bruixeria i que protagonitza la filla gran de Don Draper a "Mad Men", Kiernan Shipka.

Sense data confirmada, Netflix preveu estrenar en l’últim trimestre "Narcos: México", amb Diego Luna, Ernesto Alterio o Michael Peña entre els seus protagonistes. Després de l’èxit de la versió colombiana "Narcos", la nova ficció mostrarà el naixement del càrtel de Guadalajara en els anys 80.

I l’espanyola "Elite", que torna a reunir els actors de "la Casa de Papel" María Pedraza, Miguel Herrán i Jaime Lorente en una història ambientada en un col·legi exclusiu que combina un assassinat sense resoldre i un conflicte de classes com a principals ingredients de la trama.

Juntament amb nous títols, la plataforma estrenarà el 7 de setembre la tercera temporada de "Las chicas del cable" i les segones de "Marvel-Iron Fist" i "Atípico" o la mexicana "Ingobernable"(14 de setembre).

La novetat més esperada d'Amazon Prime Video és "Els Romanoffs", una sèrie antològica contemporània creada per Mathew Weiner ("Mad Men"), que presentarà a partir del 12 d’octubre vuit històries independents sobre persones que es creuen descendents de la família reial russa.

Rodat a tres continents i set països, compta en el seu repartiment amb intèrprets com Kerry Bishe, Cara Buono, Clea Duvall, Griffin Dunne, Aaron Eckhart, Christina Hendricks, Isabelle Huppert o Diane Lane.

Julia Roberts desembarca a Amazon amb "Homecoming", un thriller psicològic en el qual interpreta una agent secreta dedicada a ajudar els soldats a tornar a la seua vida com a civils, una creació del cervell de "Mr. Robot", Sam Esmail.

HBO fins ara només ha confirmat l’estrena, el 5 de setembre, de "Mayans M.C." una sèrie derivada de "Sons of Anarchy els protagonistes de la qual són una banda de motards llatins de Califòrnia amb la qual Jax Teller s’enfrontava i amb el temps es va aliar.

Aquesta plataforma estrenarà, també el 10 de setembre, la segona temporada de "The Deuce", dels creadors de "The Wire", que relata la història de la legalització i auge de la indústria del porno a Nova York entre els anys 70 i els 80, amb James Franco i Maggie Gyllenhaal.

Més avançada la tardor arribaran la nova sèrie produïda per Lena Dunham, "Camping", amb Jennifer Gardner i David Tenant, i "La amiga estupenda", adaptació del "best seller" d’Elena Ferrante que s’estrenarà al Festival de Venècia, a més de la romanesa "Hackerville" i la polonesa "Blinded by the lights".

I noves temporades "Supergirl", "Future Man, "Marvel’s Runaways", "DC’s Legends of Tomorrow", "Room 104".

Movistar+ es reserva per a aquesta tardor el llançament de dos noves sèries de producció pròpia: "Gigantes", un melodrama familiar amb lluites de poder dirigit per Enrique Urbizu i protagonitzat per José Coronado, i "Arde Madrid", creada per Paco León, sobre el tumultuós pas d’Ava Gardner per la capital espanyola.

Al costat d’elles, "Virtual Hero", una sèrie d’animació basada en els còmics del 'youtuber' Rubius, i noves temporades de "Velvet Colección" i "Vergüenza".

Quant a sèries internacionals, encapçala la llista "Kidding" en la qual l’actor Jim Carrey torna a col·laborar amb Michel Gondry 14 anys després d’"Olvídate de mi". Es tracta d’una agredolça comèdia dramàtica en la qual Carrey dóna vida a un multimilionari presentador de televisió que després del seu halo de bondat amaga a un tipus a punt de perdre el cap.

La plataforma de Telefónica portarà també Deutschland 86, continuació de la sèrie d’espies "Deutschland 83", i noves temporades de "House of cards", "Shameless", "El jove Sheldon", "Arma Letal", "Will and Grace" o "Madame Secretary", entre altres.

Així mateix s’espera el debut, encara sense data, de "Castle Rock", basada en l’univers de Stephen King o l’adaptació de la novel·la de Jöel Dicker "La verdad sobre el caso de Harry Quebert".

Sky Televisión oferirà a partir de setembre la saga "Patrick Melrose", protagonitzada per Benedict Cumberbatch; AMC estrenarà "Lodge 49", sobre un exsurfista; TNT la comèdia "The Last original gàngster", i Fox una nova temporada de "American Horror Story", un encreuament entre "Murder House" i "Coveuen" (temporades 1 i 3).

tracking