SEGRE

FESTIVITAT TRADICIÓ

La Nit de la Llum omple de públic Erill la Vall

Fins a 10.000 espelmes van il·luminar els carrers del poble || Unes 2.000 persones van gaudir de la vetllada amb diversos actes

Les famílies d’Erill la Vall agafen 10.000 espelmes per il·luminar els carrers del poble.

Les famílies d’Erill la Vall agafen 10.000 espelmes per il·luminar els carrers del poble.MONTSE SEÑÍS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 2.000 persones van assistir a la sisena edició de la Nit de la Llum d’Erill la Vall, que es va celebrar dijous, on 10.000 espelmes van il·luminar els carrers i les places d’aquest poble de la Vall de Boí.

La jornada festiva va donar el tret de sortida a les 18.30 amb un número d’animació per als més petits. A l’acabar, mitjançant un espectacle itinerant liderat per un contacontes, un grup format per 36 famílies del poble va agafar les 2.000 espelmes que posteriorment il·luminarien el poble durant la vetllada. La nit també va comptar amb un espectacle de foc i un concert a càrrec del grup local Rock Manic, que va tancar la programació festiva. A més, durant tot el dia, un mercat artesanal format per tretze parades oferia productes locals com xocolate, mel, cervesa o ametlles garrapinyades entre d’altres. Al seu torn, els veïns del poble van participar en l’elaboració de tapes i pinxos populars a disposició de tots els assistents. Amb motiu de la Nit de la Llum, també es va organitzar una visita guiada i gratuïta a l’església de Santa Eulàlia.

Montse Señís, responsable de l’oficina de turisme del patronat de la Vall de Boí, va explicar que aquesta exitosa festa va nàixer fa sis anys arran d’un sopar a l’aire lliure entre uns veïns i amics del poble en una nit d’estiu. Va afegir que des d’un principi el seu propòsit era organitzar una activitat d’estiu diferent, tranquil·la i familiar per a la gent del poble i voltants.

Les famílies d’Erill la Vall agafen 10.000 espelmes per il·luminar els carrers del poble.

Les famílies d’Erill la Vall agafen 10.000 espelmes per il·luminar els carrers del poble.MONTSE SEÑÍS

tracking