SEGRE

La cantant de The Cranberries es va ofegar a la banyera quan estava èbria

Va morir el passat 15 de gener en un hotel a Londres

La cantant de The Cranberries, Dolores O'Riordan.

La cantant de The Cranberries es va ofegar a la banyera quan estava èbriaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant irlandesa Dolores O'Riordan, líder de la banda The Cranberries, va morir el passat 15 de gener en ofegar-se a la banyera del seu hotel a Londres quan estava èbria, segons l’informe forense presentat aquest dijous. La jutgessa forense Shirley Radcliffe, del tribunal londinenc de Westminster, va dir en exposar les seues conclusions que la mort als 46 anys d’O'Riordan va ser "un accident", el que ja va determinar la Policia en investigar el cas.

Radcliffe va indicar com a causa de la mort l’"ofegament per intoxicació etílica", després que l’autòpsia del cos de l’artista demostrés que tenia alts nivells d’alcohol a la sang.

Durant la investigació, l’agent de policia Natalie Smart va explicar que va trobar el cadàver de la cantant submergit sota l’aigua a la banyera de la seua habitació de l’hotel Hilton, on es van trobar també diverses botelles de xampany. També hi havia diverses caixes de medicaments de prescripció mèdica, però els nivells d’aquests a la sang d’O'Riordan eren dins dels límits permesos, al contrari que el grau d’alcoholèmia.

Dolors O'Riordan, una de les veus més distintives d’Irlanda, va morir sobtadament durant una breu visita a Londres per participar en una sessió d’enregistrament en el qual posaria veu a una versió del conegut tema de The Cranberries "Zombie" interpretada per la banda de rock nord-americà Bad Wolves.

El tribunal de Westminster va començar les seues indagacions el passat 19 de gener, abans que la cantant fos enterrada al seu poble natal de Limerick, entre la commoció de tot Irlanda.

L’artista tenia tres fills amb el representant del grup britànic Duran Duran, Don Burton, de qui s’havia separat el 2014 després de 20 anys de matrimoni.

The Cranberries, amb la carismàtica Dolors al capdavant, va saltar a la fama internacional a començaments de la dècada de 1990 amb temes com "Zombie", "Dreams" o "Linger" i va arribar a vendre més de 40 milions de discos a tot el món. O'Riordan és recordada a Irlanda com la "veu de tota una generació" i com una icona mundial de la música dels noranta.

tracking