SEGRE

MúSICA

Ed Sheeran anuncia dos concerts a Barcelona i Madrid el juny del 2019

Ed Sheeran anuncia dos concerts a Barcelona i Madrid el juny del 2019

Ed Sheeran anuncia dos concerts a Barcelona i Madrid el juny del 2019EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista de més èxit comercial al món el 2017, Ed Sheeran, oferirà sengles concerts d’estadi a Barcelona i Madrid el juny del 2019 dins de la gira de promoció del seu tercer i últim disc, "Divide", segons ha anunciat aquest dijous la seua promotora.

L’artista britànic recalarà el dia 7 de juny en l’Estadi Olímpic de Montjuic de la ciutat comtal i l’11 de juny al Wanda Metropolitano de la capital, convertint-se en els dos espais de més aforament en els quals ha tocat mai a Espanya.

Les entrades, que seran nominatives "de cara a posar fi a la revenda d’entrades, els preus absurds i les estafes", es posaran a la venda dijous 27 de setembre a partir de les 11 hores a través dels punts habilitats des del web edsheera.com i la xarxa oficial de distribució de Live Nation.

"Una vegada més, Ed i el seu equip tenen una postura estricta contra qualsevol persona que utilitzi llocs web de revenda d’entrades de forma immoral", assenyala el comunicat de la promotora, en la que s’alerta explícitament davant l’ús del portal Viagogo i s’assenyala que es "monitoritzaran les transaccions per identificar compres múltiples que contravinguin els termes i condicions".

Els concerts de Barcelona i Madrid s’inscriuran dins de la primera gira d’estadis d’Ed Sheeran, que arrencarà a Sud-àfrica al març i continuarà per Europa a partir del 24 de maig, data en la qual l’estrella recalarà a Lyón (França).

Amb més de 40 milions de còpies venudes dels seus tres discos d’estudi fins la data, Sheeran és un dels artistes que més èxits acumula des de la publicació del seu primer àlbum, "+ (Plus)" (2011), amb èxits com "Thinking Out Loud" o "Shape of You", el tema més reproduït a la història de Spotify.

tracking