SEGRE

Mor l'actor i director teatral lleidatà Carles Canut

Carles Canut

Mor l'actor i director teatral lleidatà Carles Canut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor i director teatral lleidatà Carles Canut ha mort als 74 anys després d’una llarga lluita contra una malaltia que patia, ha informat el Grup Focus. La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha informat també de la mort de l’actor al seu compte de Twitter i ha transmès el seu condol a la seua família, al Teatre Romea i "a la gran família del teatre català".

Nascut a Gerri de la Sal (Pallars Sobirà) el 1944, durant la seua llarga trajectòria professional Canut va participar en desenes d’estrenes d’obres teatrals, i va treballar a les ordres de destacats directors com Calixto Bieito, Âlex Rigola, Xavier Albertí, Mario Gas o Josep Maria Pau.

Carles Canut va iniciar la seua carrera artística el 1963 i des d’aleshores va participar en mes de 7.000 funcions teatrals.

La seua aparició en programes de TVE, com la tertúlia esportiva "La Barberia", on defensava els colors del RCE Espanyol, i en sèries de TV3, com "Vostè jutja" (1985) "Plats Bruts" (1999) o "El Cartanyà" (2006), el van portar a assolir gran popularitat a Catalunya.

tracking