SEGRE

ART URBÀ

Un grafiti escolar, premi del públic a Torrefarrera

Del duo d’artistes Asier & Müs

Mural de 60 metres quadrats a l’escola La Creu, premi del públic a l’Street Art Festival.

Mural de 60 metres quadrats a l’escola La Creu, premi del públic a l’Street Art Festival.COM 360º

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mural dels artistes Asier & Müs (de Sant Sebastià i Ponferrada) ha resultat guanyador del premi del públic, dotat amb 500 euros, de la segona edició del Torrefarrera Street Art Festival. Aquest grafiti va rebre 68 dels 377 vots vàlids (un 18% del total) materialitzats al llarg de l’última setmana a través del web de participació habilitada per l’ajuntament d’aquesta localitat del Segrià.

El mural, de 60 metres quadrats, ocupa una de les parets de l’escola La Creu de Torrefarrera. En segona i tercera posicions van quedar empatats amb 60 vots els murals d’OverUnder (Nevada, EUA), situat al carrer Gran Via, i el de Sergio Delicado & Juangacedos (Albacete), a Malpartit.

L’obra guanyadora reflecteix la dolçor i la innocència de l’estampa de primera hora del matí a l’escola. S’ha de recordar que el passat 14 de setembre es va decidir el grafiti guanyador del premi del festival, atorgat per un jurat i dotat amb 1.000 euros, que es va emportar l’argentí Surace amb Invitació a la lectura, al carrer Fermí Palau, i un segon premi de 500 euros per a Bastian, d’Oviedo, al carrer de les Eres.

tracking