SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

El cartell teatral de Juneda, amb 16 propostes per a totes les edats

‘Solitudes’, premi Max al millor espectacle, dissabte vinent

La companyia basca Kulunka Teatro presentarà dissabte a Juneda el muntatge ‘Solitudes’.

La companyia basca Kulunka Teatro presentarà dissabte a Juneda el muntatge ‘Solitudes’.KULUNKA TEATRO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La nova temporada del Teatre Foment de Juneda comptarà amb 16 propostes de diversos gèneres i per a tots els públics fins al mes de març. Per obrir boca, un èxit teatral dissabte vinent, Solitudes, un muntatge de teatre de màscares de la companyia basca Kulunka Teatro guardonat a l’anterior edició dels premis Max com a millor espectacle teatral. De València arribarà l’1 de desembre l’obra Carinyo, de Pérez & Disla, i el 19 de gener, la comèdia Esmorza amb mi, d’Ivan Morales, un dels espectacles revelació de l’últim Festival Grec de Barcelona.

La programació comptarà també amb espectacles multidisciplinaris com Asuelto, de HURyCAN (20 octubre), a cavall estre la dansa física i el teatre; A vore (18 de novembre), un projecte de mestissatge temporal i tradicional sobre la cultura popular catalana, amb jotes, guitarres i dansa contemporània; i Rhumans, de Rhum&Cia (16 de febrer), amb pallassos, circ i música en un espectacle divertit, delirant i surrealista.

En l’apartat de teatre familiar, val a destacar dos espectacles premiats a la Mostra d’Igualada, festival referent a Catalunya: Contes 1.0, de Teatre la Fuga (4 de novembre), que parla de l’evolució dels contes tradicionals; i La nena dels pardals, de Teatre al Detall (3 de febrer), sobre els petits herois quotidians.

tracking