SEGRE
directe

Segueix la retransmissió de l'Espanyol - AEM, el partit de tornada del play-off d'ascens a Lliga F [a partir de les 18.30 h]

POLÍTICA CULTURAL GUARDONS

La Fundació Pedrolo i Sergi Pàmies, premis Culturàlia de Tàrrega

Gala el 24 de novembre al Teatre Ateneu

Presentació ahir de la gala dels Premis Culturàlia de Tàrrega.

Presentació ahir de la gala dels Premis Culturàlia de Tàrrega.SEGRE-TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Manuel de Pedrolo i l’escriptor Sergi Pàmies rebran sengles Premis Culturàlia de Tàrrega, en el transcurs d’una gala que se celebrarà el 24 de novembre al Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell. La fundació rebrà el guardó en el marc del centenari del naixement de l’escriptor de l’Aranyó, estretament vinculat a Tàrrega. Pàmies, que acaba de publicar el llibre de relats L’art de portar gavardina, rebrà el guardó per la seua significativa producció literària i evocant les arrels lleidatanes de la seua mare, Teresa Pàmies, nascuda a Balaguer el 1919.

La 21 edició dels Culturàlia també guardonarà el músic i docent de Verdú Eduard Boleda (premi a l’artista); a l’activista cultural i president del Grup de Recerques de les Terres de Ponent Miquel Torres (premi comarcal); i el guionista i director de programació de Televisió de Catalunya Jordi Serra (premi al Targarí fora vila).

Els Premis Culturàlia són una iniciativa del Centre Cultural de Tàrrega en col·laboració amb l’ajuntament.

La gala, d’accés lliure, comptarà amb una actuació del pianista Antoni Tolmos i una escenografia a càrrec de l’artista local Llorenç Corbella. Seguidament se celebrarà una sopar lunch (tiquets a 20 € a Cristalleria Mateu de Tàrrega abans del 22 de novembre). El president del Centre Cultural, Pep Vall, va posar de relleu la “simbiosi entre la cultura i la humanitat” dels guardonats.

tracking