SEGRE

Cultura

Les sèries per acabar l'any

El final de ‘House of Cards’ i la quarta entrega de ‘Narcos: México’, les produccions més esperades

L’actriu nord-americana Robin Wright interpreta Claire Underwood, la presidenta dels Estats Units.

L’actriu nord-americana Robin Wright interpreta Claire Underwood, la presidenta dels Estats Units.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les plataformes digitals com Netflix, HBO i Movistar+ preparen el debut d’‘Élite’, ‘Camping’ i ‘Arde Madrid’ per a l’últim trimestre de l’any. A les cadenes de televisió tradicionals, les novetats de ficció van arribar el mes de setembre, tot i que TV3 emetrà el primer capítol de ‘Si no t’hagués conegut’ el 15 d’octubre.

Els amants de les sèries tenen grans cites aquesta tardor. I és que plataformes digitals com Netflix, HBO o Movistar+, caracteritzades per ser grans productores d’històries, preparen per a l’últim trimestre de l’any l’estrena de desenes de produccions. El mes passat, les cadenes convencionals de televisió també van presentar noves ficcions que coincidien amb l’arrancada de la temporada televisiva després de les vacances d’estiu. Les noves produccions que s’han incorporat en l’oferta televisiva espanyola són Presunto culpable a Antena 3, que narra la història d’un científic que torna al seu poble natal després del suïcidi del seu pare. Telecinco conta a Vivir sin permiso el canvi de vida d’un empresari gallec relacionat amb el narcotràfic quan li diagnostiquen Alzheimer i La 1 incorpora El Continental, un drama que es desenvolupa en una sala de festa dels anys 20 amb l’amor, l’ambició i la clandestinitat

com a protagonistes. A banda de la segona entrega d’Estoy vivo i la temporada 19 de Cuéntame cómo pasó. Com si fos ahir i el 15 d’octubre prepara l’estrena de Si no t’hagués conegut, la nova sèrie de la televisió catalana amb la col·laboració de Diagonal TV i del departament de Cultura de la Generalitat.

Amb el servei a la carta, els usuaris poden consumir els continguts on i quan volen

Tanmateix, les ficcions més esperades aquesta tardor són, d’una banda, la sisena i última temporada de House of Cards, disponible a partir del 2 de novembre a través de Movistar+, en què Robin Wright agafarà el protagonisme com a presidenta dels EUA davant de l’absència de Kevin Spacey per les acusacions d’abusos sexuals.

D’altra banda, la quarta temporada de Narcos: México, a Netflix, se situa a la dècada dels vuitanta a Guadalajara amb Diego Luna i Michael Peña com a actors principals.

El servei a la carta ha triplicat el nombre d’estrenes en quinze anys. Així mateix, els usuaris poden consumir els continguts on i quan volen, de forma que les empreses del sector de l’entreteniment com Netflix, del món de la televisió com HBO, del comerç electrònic com Amazon i tecnològic com Facebook, aposten per aquest model.

L’actriu nord-americana Robin Wright interpreta Claire Underwood, la presidenta dels Estats Units.

L’actriu nord-americana Robin Wright interpreta Claire Underwood, la presidenta dels Estats Units.SEGRE

tracking