SEGRE

CULTURA

El Liceu prepara un homenatge del món de l’òpera a Caballé

Va morir dissabte passat a Barcelona

El Liceu prepara un homenatge del món de l'òpera a Caballé

El Liceu prepara un homenatge del món de l'òpera a CaballéEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany, ha anunciat que el teatre barceloní espera que "aviat, al novembre" pugui celebrar-se l’homenatge dels professionals del món de l’òpera a Montserrat Caballé, morta dissabte passat a Barcelona.

Després d’assistir al funeral de la soprano al tanatori de Les Corts, Salvador Alemany ha destacat la "dimensió mundial" que es pretén donar a l’homenatge a la Caballé, amb presència del màxim de "veus mundials amigues que puguin per dates acudir a l’homenatge, i la col·laboració dels teatres operístics en els quals va actuar la diva.

L’objectiu, ha explicat, és que sigui "un homenatge que deixi constància de l’amor que la professió i tothom de l’òpera ha sentit per Montserrat".

"Intentarem encaixar-lo al novembre, però això és el més complicat, trobar dates fins i tot dins de la mateixa programació del teatre. Aquesta part és el nostre esforç i l’aconseguirem", ha assegurat Alemany.

El president de la Fundació del Liceu ha afegit que encara és aviat per revelar les grans veus que podran fer un buit a la seua agenda per anar a l’homenatge a Montserrat Caballé, però ha assegurat que en el Liceu estan "convençuts que aquest món respondrà".

Salvador Alemany ha subratllat que "totes" les administracions (Ministeri de Cultura, Generalitat, Diputació i Ajuntament de Barcelona) han manifestat la seua disposició a afegir-se a aquest acte.

Sobre el format de l’homenatge, ha manifestat que encara no està decidit.

tracking