SEGRE

MÚSICA GRUPS

La gira del nou disc d'Els Pets arribarà a Lleida el 26 d'abril

Concert a la Llotja per presentar els temes de l’àlbum ‘Som’

El popular trio de Constantí amb dos membres de la banda, el juliol passat a Guissona.

El popular trio de Constantí amb dos membres de la banda, el juliol passat a Guissona.ELS PETS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Pets actuaran el dia 26 d’abril de l’any que ve al Teatre de la Llotja de Lleida dins de la gira de presentació d’un nou treball discogràfic, Som, publicat la setmana passada. Lleida és una de les set ciutats que el popular grup de Constantí ha triat per tornar als escenaris amb un nou àlbum, després de cinc anys de silenci discogràfic. Així doncs, Els Pets tenen prevista una preestrena del disc a La Mirona de Salt el 14 de desembre, dos dies abans de l’estrena oficial, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona en el marc del Suite Festival, ja amb les entrades esgotades.

Els concerts de la gira ja confirmats, a partir de gener, passaran per Manresa, Granollers, Lloseta (Mallorca), Reus i Lleida. La Llotja va posar ahir mateix les entrades a la venda al web latemporadalleida.cat, entre 29 i 35 euros.

Gira de presentació de Som.

Val a destacar que el nou disc d’Els Pets, Som, compta amb producció del lleidatà Joan Pons El Petit de Cal Eril. De fet, Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres van donar forma a aquest treball amb una estada el passat mes de juliol a Guissona, amb diverses sessions al Teatre de Ca l’Eril.

Fins i tot les fotos promocionals del nou àlbum es van captar als camps acabats de segar de la Segarra, amb el trio acompanyat de dos veterans de la banda, Joan Pau Chaves i Jordi Bastida.

tracking