SEGRE

ART CERTÀMENS

Massana participa en la fira ArtePadova de Verona amb la instal·lació 'Escultura II'

Instal·lació ‘Jardí III’, obres de Massana al restaurant Lo Ponts.

Instal·lació ‘Jardí III’, obres de Massana al restaurant Lo Ponts.JOANPERE MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’artista de Ponts Joanpere Massana participarà entre els dies 16 i 19 de novembre en la fira ArtePadova 2018, la trobada d’art contemporani dedicat a artistes, col·leccionistes, galeristes, crítics i amants de l’art que té lloc a la ciutat italiana de Verona.

Allà el creador lleidatà presentarà la instal·lació Escultura II dins de l’espai de la galeria italiana Marco Antonio Patrizio. També aportarà altres obres de la seua nova sèrie, El llibre de les flors.

D’altra banda, el restaurant Lo Ponts, de la localitat natal de Massana, Ponts, acaba d’inaugurar una instal·lació del creador que porta per títol Jardí III. Està formada per 27 obres originals sobre fusta i s’ha instal·lat en un dels espais principals del local. La peça uneix dos espais en forma de gradació de dreta a esquerra simulant una possible gota, amb referència que aquesta és una de les essències de la cuina. A l’obra hi ha representades diferents flors i colors, en una al·legoria als diferents gustos i les seues possibilitats de combinar-se. Així mateix, val a recordar que la galeria Indecor de Lleida va inaugurar la setmana passada l’exposició El llibre de les flors, amb una vintena d’obres de tècniques com l’assemblage o el grattage, que podrà visitar-se fins al 5 de desembre.

tracking