SEGRE

POLÍTICA CULTURAL ENSENYAMENT

Aniversari musical a la Seu

L’Escola Municipal de Música celebra vint anys amb vint concerts fins al juny || La majoria d’actuacions, al carrer, però també fora de la ciutat

Presentació del vintè aniversari de l’Escola de Música de la Seu.

Presentació del vintè aniversari de l’Escola de Música de la Seu.AYUNTAMIENTO DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell compleix aquest curs vint anys d’història i ho celebrarà amb “vint concerts oberts a la ciutat i per a tots els públics”. Així ho van destacar dilluns la directora del centre i codirectora del Conservatori de Música dels Pirineus, Sonia Lanau, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, a la presentació de l’aniversari. Sonia Lanau va explicar que “vint anys mostren una llarga però alhora incipient trajectòria de l’Escola de Música, que esperem que formi part de la comunitat durant molts més anys”.

L’objectiu del programa de concerts serà donar a conèixer més si és possible els estudis musicals i consolidar el centre socialment i culturalment tant a la Seu d’Urgell com al Pirineu, oferint concerts oberts a tots els públics en diferents espais de la ciutat, emprenent projectes entre centres educatius i seguint amb les col·laboracions amb les entitats i associacions de la ciutat. “Sortirem als carrers perquè tots puguin disfrutar de la música”, va afegir Lanau. El programa de concerts també sortirà fora de la capital de l’Alt Urgell, amb actuacions en altres punts de Catalunya a través de l’Associació Catalana d’Escoles de Música, i a Andorra a través de la Fundació ONCA, com també a Navarra. Per la seua part, Albert Batalla va destacar que els vint anys de l’Escola de Música de la Seu d’Urgell suposen “vint anys de formació, vint anys d’èxit i vint anys d’acumular cultura musical al nostre municipi”.

tracking