SEGRE

CULTURA RECONEIXEMENTS

Tàrrega distingeix referents culturals

El Centre Cultural i l’ajuntament de la ciutat lliuren els XXI Premis Culturàlia || La gala, amenitzada amb una actuació del pianista Antoni Tolmos, va omplir ahir a la nit el Teatre Ateneu

Foto de grup dels premiats i les autoritats després de la gala d’entrega dels guardons.

Foto de grup dels premiats i les autoritats després de la gala d’entrega dels guardons.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Ateneu de Tàrrega es va omplir ahir a la nit de gom a gom per la gala d’entrega dels XXI Premis Culturàlia. Es tracta d’unes distincions que atorga el Centre Cultural i l’ajuntament de la ciutat a persones i entitats que destaquen per la seua contribució altruista al territori.

La gala va ser dirigida per la presidenta de la Diputació de Lleida i alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, que va posar en relleu la “tasca ingent” dels guardonats, persones i entitats que, des del seu àmbit, ajuden a fer créixer i a donar singularitat a la cultura del nostre país. Per la seua banda, el director dels premis, Antoni Palou, va destacar que en aquesta edició “hem optat per premiar joves compromesos per animar-los a seguir amb la mateixa fermesa i constància a treballar per una societat millor”.

Perelló va assegurar que els guardonats “fan creure i donen singularitat a la cultura del país”

La gala, que era d’accés lliure, va ser amena i àgil, amb audiovisuals que il·lustraven els mèrits dels premiats, que van rebre una figura de bronze realitzada per l’artista de forja Josep Castellana.

L’escenari estava decorat amb l’arbre de la cultura, ideat per l’escenògraf Llorenç Corbella. La presentació va ser a càrrec d’Albert Obach, ajudant del Mag Lari, i Marina Casteràs, i per la seua banda la part musical va arribar de mans del pianista Antoni Tolmos, que va oferir una actuació, un avanç del concert que farà el mes de gener en el marc del cinquantè aniversari del Centre Cultural. A més, Montse Rubinat va recitar tres poemes de Pedrolo.

Foto de grup dels premiats i les autoritats després de la gala d’entrega dels guardons.

Foto de grup dels premiats i les autoritats després de la gala d’entrega dels guardons.SEGRE TÀRREGA

tracking