SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PROGRAMACIÓ

'Jane Eyre', 'El Llibertí', Els Pets i Orozco, a LaTemporada

Amb 76 espectacles entre la Llotja, el Teatre i l’Auditori fins al juny

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LaTemporada d’espectacles de Lleida de gener a juny del 2019 comptarà amb 76 obres i concerts entre l’Auditori Enric Granados (34), el Teatre Municipal de l’Escorxador (16), la Llotja (24), el Museu del Clima (1) i el Museu de L’Aigua (1). En total es posaran a la venda 47.000 entrades (19.200 a l’Auditori, 4.000 a l’Escorxador i 23.860 al Teatre de la Llotja). La directora de l’Auditori, Puri Terrado, va destacar ahir durant la presentació de la programació que una de les novetats més rellevants d’enguany és la possibilitat d’agafar abonaments familiars mixtos en els quals es barregin espectacles de l’Auditori, la Llotja i l’Escorxador.

Per la seua part, la regidora de Cultura, Montse Parra, va posar èmfasi en “les emocions amb què sortirà el públic dels diferents espectacles” i va destacar l’“aposta per intentar atansar el públic adolescent i jove als espectacles”.

El director d’arts escèniques de Lleida, Llorenç Corbella, responsable de la programació dels equipaments, va destacar la primera coproducció de dansa contemporània entre el Mercat de les Flors de Barcelona i el Teatre de la Llotja. Es tracta de l’espectacle Flamingos, amb el qual els actors protagonitzaran una setmana de residència a Lleida i la preestrena de l’obra, que explica els orígens i l’evolució del flamenc a través de la dansa contemporània.

Ainoha Arteta serà una de les estrelles de la programació de l’Auditori Enric Granados.

Ainoha Arteta serà una de les estrelles de la programació de l’Auditori Enric Granados.BERNARDO DORAL

Ainoha Arteta serà una de les estrelles de la programació de l’Auditori Enric Granados.

Ainoha Arteta serà una de les estrelles de la programació de l’Auditori Enric Granados.BERNARDO DORAL

tracking