SEGRE

Segarra Films porta als cinemes 'Ana y el Apocalipsis'

La productora i distribuïdora del lleidatà Ramon Térmens estrena el musical zombi de la Nadal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La productora i distribuïdora Segarra Films, fundada pel director de cinema i guionista lleidatà Ramon Térmens, porta aquest divendres a les cartelleres de cinema 'Ana y el Apocalipsis', un "musical zombie" dirigit pel cineasta escocès John McPhail. Aquest singular film, que pot veure a JCA Cinemes Alpicat, compta amb un repartiment encapçalat per Ella Hunt (Robot Overlords) al paper d’Ana, Mark Benton (The Halcyon), Paul Kaye (Joc de Trons) i un grup de talent emergent que inclou Malcom Cumming, Ben Wiggins, Sarah Swire, Christopher Leveaux i Marli Siu.

A 'Ana y el Apocalipsis', la tranquil·la població de Little Haven es veu envaïda per una horda de morts vivents que amenacen d’aixafar-los les festes nadalenques. Ana i els seus amics s’enfrontaran a ninots de neu zombificats, adults embogits i adolescents desenfrenats...Tot això entre números musicals.

Elogiada per la crítica i el públic, la pel·lícula va tenir molt bona acollida al Fantastic Fest d’Austin (EUA) i en l’edició de 2017 del Festival de Sitges, on va guanyar el premi del Jurat a Millor Pel·lícula a la secció Midnight X-Treme.

'Ana y el Apocalipsis' està basada en el curtmetratge guanyador d’un BAFTA Zombie Musical, escrita i dirigida pel difunt Ryan McHenry (Ryan Gosling Won't Eat His Cereal). La pel·lícula està coescrita per McHenry i Alan McDonald, i dirigida per John McPhail, amb música original de Roddy Hart i Tommy Reilly.

CONSULTA LA CARTELLERA

Segarra Films porta als cinemes 'Ana y el Apocalipsis'

Segarra Films porta als cinemes 'Ana y el Apocalipsis'

tracking