SEGRE

EDUCACIÓ ACTIVITATS

Tres concerts amb 200 alumnes d'escoles de música de l'Urgell

Estudiants dels centres d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega

Els participants a la presentació ahir del cicle ‘Musicant l’Urgell. So & Patrimoni’.

Els participants a la presentació ahir del cicle ‘Musicant l’Urgell. So & Patrimoni’.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 200 alumnes de les escoles municipals de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega oferiran tres concerts en el marc de la segona edició del cicle Musicant l’Urgell. So & Patrimoni, organitzat des del consell comarcal de l’Urgell amb l’objectiu de “donar a conèixer la tasca que duen a terme les escoles de música i el patrimoni de la comarca”, segons va explicar ahir el president de l’ens, Salvador Bonjoch.

Es tracta de la segona iniciativa conjunta que duran a terme les tres escoles de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega i els seus directors la valoren molt positivament. Jordi Guixé, del centre de la capital del Sió, va dir que “és una bona oportunitat perquè les actuacions dels alumnes arribin a més públic”, mentre que Joan Clavé, de l’escola de la capital de l’Urgell, va destacar que el cicle “permet atansar al públic de la comarca la música i donar a conèixer les escoles”. Per la seua part, l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, va posar de relleu “les sinergies que s’estableixen entre les diferents escoles i els alumnes amb aquesta iniciativa”.

Els concerts tindran lloc a l’església de Santa Maria Magdalena de Castellserà (26 de gener, a les 18 hores), al temple de Santa Maria de Preixana (3 de febrer, 12 hores) i l’església de Santa Maria dels Omells de na Gaia (10 de març, 12 hores). A cada concert hi haurà tres actuacions, una de cada centre musical.

tracking