SEGRE

MÚSICA ARTISTES

Homenatge a Roger Mas amb música, poesia i dansa

Espectacle de reconeixement al cantautor al Teatre Comarcal de Solsona || Més de 300 persones gaudeixen de l’obra ‘Tel·lúria’

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 300 persones van omplir ahir a la nit el Teatre Comarcal de Solsona per assistir a l’homenatge que el municipi va retre al seu fill predilecte, Roger Mas. El cantautor de Solsona, assegut a primera fila, es va mostrar “agraït” pel reconeixement. Per la seua part, el director del muntatge, Víctor Pérez Moixic, va explicar que l’espectacle, titulat Tel·lúria, es va preparar “amb una estima franca i una emoció sincera” i va confiar que al cantautor li agradés. Música, poesia, dansa i també algunes estrenes preparades per a l’ocasió, com una adaptació dels Goigs de la Mare de Déu del Claustre per part de l’Orfeó Nova Solsona i una nova versió del Ball de l’Àliga, del pianista Xavier Guitó, van ser alguns dels plats forts d’aquest homenatge a l’ambaixador artístic de Solsona, nomenat fill predilecte de la ciutat el mes de novembre passat. El muntatge es va inspirar en l’obra del mateix Roger Mas, amb la participació d’una desena de músics vinculats a la trajectòria artística del cantautor, que van integrar la banda de l’espectacle, en el qual també van participar l’Orfeó Nova Solsona, una flabiolaire, els poetes Maria Cabrera i Josep Pedrals i tres ballarines del Jove Ballet Solsoní, amb una coreografia de Fina Comas.

A l’entrada del teatre, Roger Mas va explicar que estava “agraït” i també una mica “avergonyit” per aquest homenatge. Al final de l’espectacle, els músics van convidar a pujar a l’escenari el cantautor, que va aplaudir la tasca de tots aquells que van participar en el muntatge i va cantar el tema Sopluig dolcíssim, que pertany al seu darrer disc, i que també és l’himne de la coronació de Solsona.

tracking