SEGRE

Un total de 215 alumnes de 24 escoles lleidatanes participen al concurs Ficcions

Imatge d'arxiu de guanyadors d'una edició anterior del concurs Ficcions.

Un total de 215 alumnes de 24 escoles lleidatanes participen al concurs FiccionsJosep Solsona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 3.801 alumnes de 305 centres educatius de Catalunya, les Illes Balears i País Valencià participen en el concurs de redacció literària enfocat a joves de 14 a 18 anys. A Lleida hi prenen part un total de 215 estudiants de 24 escoles.

Les inscripcions per participar en el certamen de creació literària es van activar el passat 11 d’octubre i es van tancar el 5 de febrer amb més de 1.500 històries publicades.

El concurs “Ficcions, l’aventura de crear històries” està enfocat a alumnes que cursen 2n cicle d’ESO, Batxillerat o Cicles Formatius. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa, creada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), busca impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants. Així com fomentar l’escriptura i la literatura en català.

Un jurat format per persones vinculades al món de la literatura i l’educació serà l’encarregat d’escollir els guanyadors i els finalistes. Els primers premis seran un iPhone o una Play Station per a cada membre del grup guanyador. El segon premi serà un iPod Touch i els guanyadors territorials rebran com a reconeixement de la millor història de cada zona un reproductor mp3.

tracking