SEGRE

MÚSICA CANTANTS

Nyno Vargas, figura del nou rap urbà, al març a Lleida

Nyno Vargas actuarà a la Sala Casablanca de Lleida el 30 de març.

Nyno Vargas actuarà a la Sala Casablanca de Lleida el 30 de març.JUAN PÉREZ FAJARDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La barreja de rap amb els més diversos estils han fet de Nyno Vargas (València, 1993) un referent en el nou so urbà. El públic de Lleida tindrà l’oportunitat de comprovar-ho el proper 30 de març, en el concert que protagonitzarà a la Sala Casablanca, a Pardinyes, en el marc de la seua actual gira de presentació del disc Dicen de mí.

Nascut el 1993 en un popular barri de Burjassot, a prop de València, en el si d’una família gitana, Nyno Vargas va créixer envoltat de flamenc. Per això els seus primers anys van transcórrer més a prop de la música de Camarón de la Isla que del hip-hop. Però va ser en la seua adolescència quan, encara amb la mirada posada en el futbol (tres equips professionals van voler fitxar-lo), va descobrir el rap.

Des d’aleshores, Vargas ha incorporat el reggaeton i altres elements de l’escena musical urbana per traçar una carrera d’èxit, que va arrancar a través de vídeos a YouTube a partir del 2011 i que ara viu un nou capítol amb el disc Dicen de mí, en el qual reinterpreta el so urbà amb un toc flamenc.

Es poden reservar entrades a la taquilla del local o al telèfon 644 01 66 59.

tracking