SEGRE

MÚSICA ARTISTES

El cantant de The Prodigy, de 49 anys, se suïcida a casa seua

Segons va confirmar la banda, un dels reclams del Doctor Music a Escalarre

El cantant de The Prodigy, Keith Flint, en un concert el 2015.

El cantant de The Prodigy, Keith Flint, en un concert el 2015.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant de la banda britànica The Prodigy, Keith Flint, va ser trobat mort ahir als 49 anys. El cos sense vida va ser trobat a casa seua a la localitat anglesa de Dumnow, a Essex. Unes hores després, Liam Howlett, membre del grup, va confirmar a través del perfil oficial de The Prodigy a Instagram que la mort va ser un suïcidi. Howlett va escriure que que Flint “es va treure la vida” i va afegir que “estic commocionat..., emprenyat, confús i amb el cor trencat”.

The Prodigy és un dels caps de cartell del Doctor Music Festival, el mes de juliol vinent a Escalarre, al Pallars Sobirà. De fet, la pàgina web del festival continuava ahir a la nit mantenint al conjunt de punk-rock electrònic com un dels reclams de la primera nit del certamen, l’11 de juliol, al costat dels nord-americans The Smashing Pumpkins (vegeu el desglossament). El cantant d’aspecte punk acabava de tornar al Regne Unit d’una gira per Austràlia i al maig tenia previst un tour pels Estats Units, amb les cançons del setè àlbum del grup, No tourists, publicat l’any passat.

En un breu comunicat a Facebook, la banda va confirmar la mort de Flint, “un autèntic pioner, innovador i llegenda. Serà enyorat per sempre”.

El grup, atracció del festival per a l’11 de juliol

La pàgina web del Doctor Music Festival mantenia ahir el concert de The Prodigy com un dels atractius de la primera nit del festival, l’11 de juliol. De fet, fonts de la promotora musical van lamentar la mort del cantant de la banda, però van evitar informar d’una possible cancel·lació de l’actuació davant la imminència del succés i a falta de noves informacions i contactes amb els representants del grup. El compte d’Instagram del festival sí que va informar de la mort de Keith Flint amb una foto i les inicials de “descansi en pau”.

tracking