SEGRE

MÚSICA FUSIÓ

La banda de ska i reggae Seikos presenta 'Viaje al centro'

L'àlbum pot descarregar-se des del web oficial del grup

Imatge promocional de ‘Viaje al centro’, amb els nou integrants de la banda.

Imatge promocional de ‘Viaje al centro’, amb els nou integrants de la banda.SEIKOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres anys després de la presentació de la primera maqueta, la banda de ska i reggae de Sant Feliu de Llobregat Seikos acaba de publicar el primer àlbum d'estudi, Viaje al centro, sota el segell Coopula. Es tracta d'un treball amb què “hem trobat la nostra pròpia essència” i de passada reivindiquen el seu estil. “El que ens diferencia són les nostres guitarres distorsionades i que no som tan poperos com altres grups”, explica la Neus, la trompetista de la banda. Entre les principals influències es troben grups com La Raíz, Obrint Pas, la Gossa Sorda i Strombers.

Viaje al centro és un àlbum fet “des del cor”, i en el qual els nou integrants de la formació “hem dedicat moltíssimes hores i esforç”, aclareix Assier, el guitarrista. Les onze cançons que el componen, cantades indistintament en català i castellà, poden descarregar-se gratuïtament al web oficial de la banda www.seikos.cat o adquirir-se en format físic en Amazon.com. “El nostre objectiu no és fer diners, sinó arribar al màxim de gent possible”, explica la Neus, que defensa que la seua especialitat “són els directes”. “Els nostres concerts són pura festa i energia fins a treure el cor per la boca”, afegeix l'Arnau, el baixista de la banda.

Tanmateix, Seikos encara no té programada cap data de presentació a la ciutat de Lleida, tot i que estan “estudiant actuar a La Boîte”. El seu pròxim concert serà a la sala Submarino de Reus, el proper dia 5 d'abril.

tracking