SEGRE

Lleidatans a Notre-Dame: “Ha sigut impactant. Sembla increïble. Molta gent plorava”

Lleidatans a Notre-Dame: “Ha sigut impactant. Sembla increïble. Molta gent plorava”

Lleidatans a Notre-Dame: “Ha sigut impactant. Sembla increïble. Molta gent plorava”EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Hem visitat Notre-Dame només una hora abans de l’incendi. Al sortir hem anat a una llibreria a l’altre costat del riu i he vist que sortia una mica de fum, però creia que era alguna cosa de les obres. Però després ja n’hi havia molt més, i flames, i tots els turistes hem començat a fer fotos i gravar vídeos. Ha sigut impactant. Em queia cendra de l’incendi a sobre i el meu fill de nou anys s’ha posat a plorar a l’adonar-se que una hora abans estàvem allà dins. He arribat a pensar que podia ser un atac”, va explicar Pepo Llop, de vacances a París amb la seua família i una altra parella amb dos nens.

Bego Santiago també va visitar la catedral amb la família una hora abans i va assegurar que veure Notre-Dame cremant havia estat “impressionant”. “Sortien flames per la rosassa principal i sentia a la cara la calor del foc”, va relatar ahir a la nit, mentre encara se sentien sirenes a la zona.

Xantal Lobera, de vacances amb unes amigues, recorda que va estar fotografiant la catedral al matí i li sembla “increïble” que el foc l’hagi destruït.

tracking