SEGRE

INICIATIVES LLEURE

La festa Medieval de Sant Jordi i el Drac de Puigverd de Lleida durarà dos dies

Presentació del certamen dijous a la Diputació de Lleida.

Presentació del certamen dijous a la Diputació de Lleida.P.R

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La catorzena edició de la Festa Medieval de Sant Jordi i el Drac de Puigverd de Lleida tornarà a celebrar-se durant dos dies (27 i 28 d’abril) després d’haver durat tan sols un l’any passat.

Així ho va anunciar dijous l’alcalde del municipi, Josep Solsona, durant la presentació del certamen a la Diputació de Lleida. Amb un programa dirigit al públic familiar i infantil entre les activitats del dissabte 27 destaquen el campament d’arquers a l’esplanada de la plaça Major a partir de les 16.00 hores o el taller de titelles de les 18.30 davant de l’església.

L’acte principal del dia serà l’escenificació de la Llegenda de Sant Jordi a l’esplanada de la Llar Social a les 21.30 en què participen més de 200 voluntaris i per a la qual s’esperen més de dos mil visitants, segons el consistori. Per diumenge, els assistents es trobaran tallers per als més petits, cercaviles i xarrades sobre tints ecològics. El tradicional mercat medieval serà present en els dos dies, dissabte de 16.00 a 21.00 hores i diumenge de 10.00 a 15.00 a la plaça Major.

tracking