SEGRE

El No Surrender Festival suma participants de tot el món

Un 70% dels músics inscrits a l’homenatge a Bruce Springsteen intervindran per primer cop

L'acte de presentació de la tercera edició del No Surrender Festival

El 'No Surrender Festival' suma participants de tot el món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 'No Surrender Festival' que tindrà lloc el 29 de juny a Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell) ja compta amb 400 músics inscrits per interpretar la cançó 'Glory Days', de Bruce Springsteen. La tercera edició del certamen adopta un caràcter més internacional que mai amb participants que vindran d'Itàlia, França, Anglaterra, Holanda, Estats Units, Austràlia i Alemanya. Així mateix, els organitzadors que han destacat que un 70% de les persones que s'han apuntat ho fan per primera vegada.

El promotor i impulsor del certamen, Josep Maria Pons, de L’Estoneta Sala Boss de Vilanova de Bellpuig ha afirmat que “Bruce Springsteen ja té la carta que li hem enviat i per les sensacions que tenim aquest any és molt probable que assisteixi a la tercera edició del No Surrender Festival”.

Les inscripcions del festival, que tornarà a situar aquesta petita localitat del Pla d’Urgell al món, s’han de formalitzar al web www.nosurrenderfestival.com i tenen un cost de 21,20 €. A la pàgina web, també es pot adquirir per primera vegada el merchandising de l’esdeveniment, com les samarretes oficials.

Segona edició del ‘No Surrender Kids’

Per segon any consecutiu, prèviament al No Surrender Festival es durà a terme el No Surrender Kids que aquest any tindrà lloc a la zona esportiva de la localitat. El diumenge 9 de juny una cinquantena de joves menors de 15 anys assajaran la cançó ‘Glory Days’ sota la direcció del director artístic, Antoni Tolmos.

Festival Solidari

El No Surrender Festival sortejarà un any més la rèplica d’una guitarra de Bruce Springsteen, fabricada pel lutier de Les Borges Blanques Juan Yeste. La recaptació que s’obtingui amb el sorteig de l’instrument es donarà a Acudam, entitat del tercer sector del Pla d’Urgell, dedicada a l’atenció i a la millora de la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Després de l’enregistrament de ‘Glory Days’, està prevista l’actuació del grup tribut a Bruce Springsteen, Sergio Gisbert & The Jacks, una formació considerada la millor banda tribut d’Europa.

tracking