SEGRE

ART EXPOSICIÓ

Estrena a Madrid, i ara a Lleida

La mostra de Mat Collishaw organitzada per la Fundació Sorigué a la capital espanyola rep més de 31.000 visitants || Les obres podran veure’s pròximament a la seu lleidatana de la fundació

Mat Collishaw.

Mat Collishaw.FUNDACIÓ SORIGUÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dialogues va representar a més la primera exposició individual a Espanya del creador britànic Mat Collishaw. A través de més de trenta obres entre escultures, fotografies, vídeos, pintures i instal·lacions de gran format dels seus últims vint anys de carrera, la mostra va oferir al públic la particular visió, fosca i captivadora, de Mat Collishaw, un dels artistes més significatius de l’actual panorama internacional de la seua generació, coneguda com The Young British Artists.

Al llarg d’aquests dos mesos, la mostra va establir un diàleg natural amb l’entorn on va estar situada: al primer tram, les obres al·ludien al Jardí Botànic, mentre que a la segona part, entaulaven una connexió amb obres mestres exposades al veí Museu del Prado. La Fundació Sorigué, en la seua vocació d’atansar l’art contemporani a tots els públics, va oferir a través de la pàgina web un total de 1.600 entrades gratuïtes que incloïen visites guiades, que es van portar a terme durant cada setmana de l’exposició, i va oferir a més en aquest temps quatre tallers per a públic familiar.

La Fundació Sorigué va oferir 1.600 entrades gratis que incloïen visites guiades cada cap de setmana

L’entitat prepara actualment una exposició de Mat Collishaw a les instal·lacions de Lleida de cara als pròxims mesos, a partir d’una selecció de les obres de l’artista britànic exposades a Madrid.

Mat Collishaw.

Mat Collishaw.FUNDACIÓ SORIGUÉ

Mat Collishaw.

Mat Collishaw.FUNDACIÓ SORIGUÉ

tracking