SEGRE

MÚSICA CONCERT

Cesk Freixas obre el cicle 'Terrats en cultura' al Castell del Rei

La terrassa de la Llotja, escenari avui de dansa i gastronomia

‘Terrats en cultura’ va arrancar ahir amb Cesk Freixas al terrat del Castell del Rei, a la Seu Vella.

‘Terrats en cultura’ va arrancar ahir amb Cesk Freixas al terrat del Castell del Rei, a la Seu Vella.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar d’espectadors van gaudir ahir a la coberta del Castell del Rei, en ple Turó de la Seu Vella, amb el concert inaugural del nou cicle Terrats en cultura de Lleida, a càrrec del cantautor Cesk Freixas. Es tracta d’un programa d’activitats escèniques organitzades en diferents terrats d’edificis singulars i espais urbans oberts que, després de sis anys d’èxit a Barcelona, ha arribat a la capital del Segrià de la mà del col·lectiu que porta per nom Coincidències.

Cesk Freixas va presentar al públic el seu nou treball discogràfic, titulat Festa Major, una proposta conceptual en el qual les cançons celebren la vida a través dels símbols populars que ens uneixen com a comunitat. El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles imprimeix al seu nou àlbum un gir optimista i vitalista a les seues cançons, sense abandonar el seu discurs ni l’estètica de la cançó protesta.

El cicle Terrats en cultura seguirà avui dijous (20.30 hores, 12 euros) al traslladar-se a un altre punt elevat de la ciutat, la terrassa del Teatre de la Llotja, amb una oferta de dansa i gastronomia. En un muntatge titulat La hora del ritual, la dansa i el flamenc de Juan Carlos Lérida es fusionaran amb gestos i comportaments rituals de l’acte de cuinar de l’artista Marina Monsonís. Terrats en cultura tindrà unes altres dos cites: el dissabte 29 de juny amb Ocaña, reina de las Ramblas a la cooperativa Sanui Fruits i el diumenge dia 30 amb Las Glorias Cabaret al Parc de Serra Llarga, les dos amb transport gratuït.

tracking