SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Joves intèrprets celebren a Lleida la Festa de la Música

Alumnes de l’Escola d’Acordió de Lleida, al Pati de les Comèdies.

Alumnes de l’Escola d’Acordió de Lleida, al Pati de les Comèdies.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida va culminar ahir la tretzena edició de la Festa de la Música, que va arrancar divendres a la tarda fins a completar una vintena de concerts al carrer. En total, hi van participar uns 350 joves intèrprets que van omplir de música el Pati de les Comèdies per celebrar aquest dia internacional de la música, que es commemora cada 21 de juny en un centenar de països de tot el món.

L’objectiu de la festa és, d’una banda, promoure la música fent que els instruments surtin al carrer i, per una altra, impulsar l’organització de concerts gratuïts, en els quals el públic té l’oportunitat d’escoltar composicions d’estils i orígens molt variats. Ahir al matí va començar amb la música de l’Escola d’Acordió de Lleida. La directora, Marimen Gratal, va reconèixer que “la iniciativa és fantàstica perquè la música ha de compartir-se”. “Sortir al carrer permet transmetre vibracions molt bones i mostrar tot el que han après els alumnes durant el curs que ara acaba”, va explicar la directora.

També hi van tocar alumnes de l’Orfeó Lleidatà, com Dani Jordà (14 anys, bateria), que va afirmar que “la gent et veu i potser algú t’agafa per tocar en un grup”. També hi havia previstes actuacions d’alumnes dels centres Arts Musicals, Centre Dalcroze, L’Intèrpret i Músics Taller de Música.

tracking