SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

Itàlia dóna la 'nota' a Lleida

El Fem Banda va arrancar ahir amb els concerts de la formació local i Città di Cisternino || Avui s’hi sumen les Borges, la Granja i Alpicat

La Banda Municipal de Lleida, dirigida per Amadeu Urrea, ahir durant l’actuació davant de la Paeria.

La Banda Municipal de Lleida, dirigida per Amadeu Urrea, ahir durant l’actuació davant de la Paeria.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XVI edició del Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida va donar ahir el tret de sortida a la plaça Paeria amb una doble actuació a càrrec de la Banda Municipal de Lleida i l’Orchestra di Fiati Città di Cisternino, que van combatre la calor a ritme de vent, cordes i percussió.

Durant la jornada d’avui es multipliquen els concerts i s’afegeixen a la capital del Segrià tres municipis més. Les Borges Blanques acollirà l’actuació de l’Asociación Músico Cultural San Sebastián de Granada a les 21.30 h a la plaça del Terrall, la Granja d’Escarp farà el mateix a la plaça Nova a les 21.30 h amb la banda italiana i, finalment, la Societat Musical Unió de Pescadors de València actuarà al parc El Graó de Alpicat a les 22.30 hores. A Lleida ciutat, les actuacions destacades són les de la Banda Simfònica de Quipile de Colòmbia i la de l’Orquestra Municipal Sergiev Posad de Rússia, amb un doble concert a partir de les 18.00 h a la plaça Paeria.

tracking