SEGRE

NARRATIVA GUARDONS

Susanna Batalla s'adjudica el 7lletres

Amb set relats sobre l’amor, la vida i la mort || És la XIV edició del premi i la gala s’organitza a Cervera coincidint amb la capitalitat de la cultura catalana

La guanyadora, al centre de la imatge, amb els organitzadors i mecenes del premi literari.

La guanyadora, al centre de la imatge, amb els organitzadors i mecenes del premi literari.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista de Barcelona Susanna Batalla es va adjudicar ahir a Cervera la 14 edició del premi literari 7lletres dedicat a Manuel de Pedrolo. Ho va fer amb set relats curts que se centren en vivències d’amor, desamor, en la vida i en la mort. Amb el títol: Com ho sabeu, vosaltres, que sou vius?, el jurat ha valorat l’originalitat, la reflexió a què conviden els relats, i la humanitat que es desprèn de la narració. Segons el jurat, la trama convida a pensar sobre com saber que som amos de la nostra pròpia vida.

En aquesta edició, la gala, que habitualment té lloc al castell de Concabella, es va traslladar per segona vegada a Cervera, concretament al centre cultural de Sant Domènec. L’organització ho va decidir coincidint amb la capitalitat de la cultura catalana.

Un jurat format per Anna Sàez, Emili Bayo, Xavier Vidal, Ramon Badia i Eloi Planes va escollir l’obra de Susanna Batalla entre 27 originals, per a això va comptar amb el suport d’un comitè de lectura format per una desena de voluntaris que van fer la primera selecció.

El guardó és un premi en metàl·lic de 7.000 euros i l’edició de l’obra a càrrec de Pagès Editors, una de les empreses impulsores del certamen des de la seua primera edició. Susanna Batalla és llicenciada en comuniació audiovisual, escriptora i guionista de documentals i d’obres de ficció. En la seua trajectòria compta, entre altres premis, amb el guardó Miquel Arimany de prosa, que va guanyar el 2016. El premi 7lletres l’organitza la fundació Manuel de Pedrolo, la Paeria de Cervera i el Consell de la Segarra.

tracking