SEGRE

25 milions de persones d'arreu el món ja han vist l'aeroport d'Alguaire al videoclip d'Ed Sheeran

El videoclip va ser filmat el passat mes de juny sense la presència del cantant

Imatge del videoclip d'Ed Sheeran

Imatge del videoclip d'Ed SheeranYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El videoclip “Beautiful people”  de l’artista britànic d’Ed Sheeran, gravat en part a l’aeroport d’Alguaire, ja ha superat les 25 milions de visualitzacions a la plataforma Youtube.

El videoclip, en el qual els primers trenta hi apareix íntegrament l’aeroport lleidatà, va ser filmat durant tot el 17 de juny a les instal·lacions amb una producció de 90 persones i sense la presència del cantant, ja que els protagonistes del vídeo són dos actors desconeguts.

Aquest va ser publicat el 28 de juny a totes les plataformes i promociona el nou àlbum del cantant, compositor i guitarrista “Nº6 Collaborations project”, el qual sortirà a la venta el pròxim 12 de juliol. En aquest disc, Ed Sheeran col·labora amb altres cantants i en el cas de “Beautiful people”, col·labora amb el nord-americà Khalid. Altres artistes que participen en el disc són Bruno Mars, Justin Bieber, Camila Cabello, 50 Cent i Eminem.

No és la primera vegada que les aquestes instal·lacions són filmades en un videoclip. Al 2015, el compositor balear Joan Miquel Oliver també va gravar el videoclip Flors de Cactus a l’aeroport. Altres empreses com BMW, Braun GmbH i Easyjet, van rodar-hi anuncis l’any passat.

tracking