SEGRE

ART CERTÀMENS

El festival Siartb de Vilamur reivindicarà 27 artistes del Pallars

Se celebrarà el 16 i el 17 d’agost

Una de les eres del municipi durant la passada edició del festival Siartb.

Una de les eres del municipi durant la passada edició del festival Siartb.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La població de Vilamur, pertanyent al municipi de Soriguera (Pallars Sobirà), acollirà els propers dies 16 i 17 d’agost el festival artístic Siartb amb l’objectiu de duplicar els visitants de la primera edició (més de 1.500). El certamen dóna visibilitat a l’art local i reivindica, alhora, la força i la màgia del Pirineu lleidatà. Un total de 27 artistes del Pallars exhibiran les seues obres a les eres del poble, reconvertides en galeries d’art durant l’esdeveniment. Així mateix, els visitants tindran l’oportunitat d’adquirir algunes de les obres.

D’altra banda, la fira es complementarà d’una vintena d’activitats relacionades amb el món de l’art, així com les arts escèniques, la dansa, la música i la poesia.

Tot plegat, amb l’objectiu de reivindicar els creadors locals i situar el petit poble de Vilamur –de poc més de 60 habitants– al mapa. D’altra banda, Imma Torres, regidora de Cultura de Soriguera, va explicar ahir que per a l’ajuntament és important la celebració del festival per dinamitzar el poble, així com donar a conèixer-lo turísticament i socialment.

tracking