SEGRE

ART URBÀ ACTIVITATS

El Torrefarrera Street Art, també per als més joves

Taller de grafitis en el marc del festival

L’artista Alejandra Barahona va dirigir el taller juvenil de grafitis.

L’artista Alejandra Barahona va dirigir el taller juvenil de grafitis.AYUNTAMIENTO DE TORREFARRERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Torrefarrera Street Art Festival no només és un territori d’artistes adults sinó que joves i petits també tenen el seu espai en aquest certamen d’art urbà i grafitis, del qual avui finalitza la tercera edició. Així, una de les artistes participants aquest any, la guatemalenca Alejandra Barahona, va impartir ahir un animat taller de grafitis a les Escoles Velles de la localitat del Segrià. Nens i adolescents van gaudir pintant de colors diverses façanes de l’edifici, amb la qual cosa es van afegir al festival artístic. Barahona, establerta actualment a Nova York, és un dels nou artistes i col·lectius que han participat des del passat 1 de setembre en el certamen d’art urbà de Torrefarrera. Els motius de les seues il·lustracions són per a aquesta artista una manera diferent d’explicar històries sobre la vida quotidiana de la gent a través d’unes pintures divertides i plenes de color. Aquesta utilització del color va ser un dels ensenyaments que ahir va difondre entre els participants en aquest taller de grafiti.

S’ha de recordar que els murals del III Street Art Festival, una mica més de 470 metres quadrats de diverses façanes i murs de la localitat, han d’estar a punt avui per a la inspecció del jurat, format per representants de l’organització, Drac Màgic Events, i de l’ajuntament. El mural guanyador s’emportarà 1.000 euros de premi, i el classificat en segon lloc en rebrà 500. Aquests dos premis es faran públics i s’entregaran demà dijous en el transcurs de l’acte oficial del pregó d’inici de la festa major de Torrefarrera, a partir de les 20.30 hores a la sala de l’ajuntament.

A més, el públic que vulgui donar la seua opinió sobre els grafitis també podrà votar el seu mural preferit a través de les xarxes socials del festival. El guanyador es coneixerà el dia 18 i s’emportarà 500 euros.

L’artista Alejandra Barahona va dirigir el taller juvenil de grafitis.

L’artista Alejandra Barahona va dirigir el taller juvenil de grafitis.AYUNTAMIENTO DE TORREFARRERA

tracking