SEGRE

CONCURSOS LITERATURA

Els premis Relats d'Estiu de SEGRE 'se'n van' de Lleida

Un gironí i una barcelonina s’emporten el guardó del jurat i el públic || Es van seleccionar un total de 27 obres a concurs

Els premis Relats d’Estiu de SEGRE ‘se’n van’ de Lleida

Els premis Relats d’Estiu de SEGRE ‘se’n van’ de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concurs literari Relats d’Estiu que organitza cada any aquest diari ja té guanyadors, i aquesta vegada, cap dels afortunats resideix ni és natural de Ponent. De la trentena de textos finalistes que es van publicar al llarg del mes d’agost passat a SEGRE, el jurat ha decidit premiar el relat Sense retorn, del gironí Miquel Àngel Orta Granados, que serà obsequiat amb una subscripció anual a SEGRE Prèmium i una master class de dos hores i mitja sobre tècniques narratives a l’Escola d’Escriptura de Lleida.

D’altra banda, el premi del públic ha recalat en la barcelonina Maria Lluïsa Salazar Puiggròs, autora de l’obra Plats trencats, que ha aconseguit un total de 165 vots en la licitació a través de la pàgina web de SEGRE. El seu premi és una estada per a dos persones a l’Hotel Guitart Grand Passage de Barcelona, de quatre estrelles, en règim d’allotjament i esmorzar.

Tots els autors seleccionats tindran una subscripció trimestral a SEGRE Prèmium

Tots els autors seleccionats tindran una subscripció trimestral a SEGRE Prèmium

Així mateix, tots els autors seleccionats d’aquesta edició –un total de vint-i-set– seran obsequiats amb una subscripció trimestral a SEGRE Prèmium.

Val a destacar que el jurat del concurs està compost per professionals del sector literari lleidatà, com són Mertxe París, editora i propietària de la llibreria Genet Blau de la ciutat; Núria Serrate, directora de l’Escola d’Escriptura de Lleida, i Juan Cal, escriptor i director executiu del Grup SEGRE, que va actuar així mateix com a secretari. Els tres van declarar guanyador per unanimitat el relat de Miquel Àngel Oltra, alhora que van destacar la gran qualitat d’algunes de les obres d’aquesta nova edició de Relats d’Estiu.

En especial, van destacar la dels textos Siluetes foses, de Maite Freixes Mora; El arte de la resurrección, de Josep Salvia Vidal; D’un temps, de Jaume Caelles Vilaseca, i El lloc incert de l’ànima, de Roser Guillamat Thomas.

Els premis Relats d’Estiu de SEGRE ‘se’n van’ de Lleida

Els premis Relats d’Estiu de SEGRE ‘se’n van’ de LleidaSEGRE

tracking